home

wat is bioresonantie

wat is bioresonantietherapie

praktijkinfo

werkwijze

de therapeut

het ontstaan van chronische klachten

logo biowijzer

 

 

 

 Werkwijze

Het eerste consult

Naast een intake gesprek wordt de eerste keer ook getest met behulp van het bicom apparaat. De test geeft informatie over de oorzaak van de klachten .

Getest zal worden welke organen er gestoord zijn. Is er een allergie of onverdraagzaamheid voor bepaalde stoffen zoals voedingsmiddelen. Het kan zijn dat het immuunsysteem ondersteuning nodig heeft, of dat de uitleidingsorganen, zoals nieren, lever, darmen ,longen behandeld moet worden. Ook wordt er gekeken wat de specifieke belastingen van de patiënt zijn. Belastingen die naar voren kunnen komen zijn o.a.: bacteriën, virussen,schimmels en parasieten, maar ook b.v. zware metalen. 

Op basis van de verzamelde informatie wordt de diagnose gesteld en wordt een individueel behandelplan opgesteld.

In overleg met de patiënt worden bepaalde adviezen besproken om de genezing te bevorderen en worden er afspraken over de vervolgbehandeling met de BICOM® gemaakt.

Vervolg-Behandeling              

Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 40 minuten persoon gekoppeld aan bioresonantieapparaat

Het doel van de behandeling is de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en vervolgens uitgescheiden door de uitscheidingsorganen.
De lichaamseigen regulatie wordt hierdoor weer op gang gebracht zodat het lichaam zich verder kan herstellen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht (chronisch acuut), leeftijd, medicijngebruik etc.  

Algemene adviezen

Omdat de behandeling de afvoer van schadelijke stoffen op gang kan brengen, is het van groot belang dat het lichaam deze schadelijke stoffen zo snel mogelijk weer kwijtraakt. Om dit te bevorderen is het belangrijk om veel water te drinken zo'n twee liter per dag is aan te bevelen . Het gebruik van koffie beperken. Alcohol dient op z'n minst zes uur voor en na de behandeling achterwege te blijven.