logo biowijzer

 

 

 

Wat is (Bicom) Bioresonantie-therapie

Bioresonantie-therapie is de behandeling van patiŽnten met behulp van electromagnetische trillingen. De bicom is het apparaat dat hierbij wordt ingezet.

De therapie maakt gebruik van het feit dat ieder levend wezen een uniek trillingspatroon/ lichaamseigenfrequentie heeft. Een gegeven electromagnetische impuls kan alleen dŠn zijn beoogde uitwerking hebben als deze kan resoneren (zie uitleg 'wat is bioresonantie') met het organisme. 

De therapie is pijnloos en heeft voor zover bekend geen nadelige bijwerkingen.

 

Wanneer storende substanties, straling, maar ook virussen en bacteriŽn langdurig inwerken op het lichaam worden cellen gestoord in hun werking. Het ďlichaamseigenĒ frequentiepatroon is verstoord. De Bicom is een apparaat waarmee de trillingsinformatie van de patiŽnt kan worden afgenomen. Via een electrode op de huid van de patiŽnt wordt deze informatie naar het Bicom apparaat geleid.

Het apparaat scheidt de gezonde en zieke trillingen. De gezonde harmonische trillingen (fysiologische deel) worden versterkt teruggeven, de ziekmakende disharmonische trillingen (pathologische deel) worden eerst gespiegeld en dan pas teruggeleid naar de patiŽnt. De ziekmakende trillingen worden op deze manier langzaam afgebouwd en kunnen bij herhaling van de therapie volledig verdwijnen.  

Met behulp van de Bicom is op een eenvoudige wijze vast te stellen voor welke substanties een allergie of intolerantie bestaat en met welke lichaamsvreemde stoffen mens of dier belast is. Afvalstoffen die jarenlang opgeslagen zijn geweest in het lichaam kunnen met de Bicom worden vrijgemaakt en vervolgens uitgescheiden door het lichaam. Hierdoor kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

De  bioresonantietherapie kan bij vrijwel alle ziekten ingezet worden, omdat deze bijna altijd gepaard gaan met disharmonische trillingen.